Aantal keren bekeken: 130
0 0
Leestijd:2 Minuten

Het Coronavirus grijpt om zich heen. Door de aanbevelingen van de overheid strikt op te volgen (blijf in uw kot, hou afstand) en elkaar te helpen kunnen we deze moeilijke periode doorstaan.

Heb je hulp nodig?

Telefoneer je liever? 

  • Dan is er de hulplijn van de stad  0800 20800.
  • Dichter bij huis: Dorpsraad Leest: 0493 505 705

Wil je helpen?

Vele Leestenaars hebben zich al opgegeven als vrijwilliger. Je kan dat nog altijd doen. Geregistreerde vrijwilligers zijn verzekerd.  

  • via de website van stad Mechelen
    https://www.mechelen.be/meldjeaan/ 
    of
  • via info@leest.be.  Ook als je je huis niet kan of mag verlaten, kan je vrijwilliger zijn bv door mondmaskers te stikken, te koken  of iemand die alleen is op te bellen.

Koop lokaal

Belgische particulieren en bedrijven dragen door hun belastingen bij aan ons systeem van gezondheidszorg, dat we zo nodig hebben. Koop dus Belgisch. Iets te vieren? Koop nu al een geschenkbon.

Onze Leestse handelaars hebben hun werking aangepast om veilig te kunnen werken in tijden van Corona.   Wanneer thuislevering niet voorzien is, kan hiervoor beroep gedaan worden op een vrijwilliger.

Dit is de info waar we vandaag over beschikken – we actualiseren dit steeds op www.leest.be en in het infobord aan het dorpshuis. Heb je iets toe te voegen? Mail ons op info@leest.be.

Deze website gebruikt cookies om te weten hoeveel bezoekers welke onderwerpen bekijken.