Palmzondagconcert

When:
2 apr 2023 @ 19:30 – 22:00
2023-04-02T19:30:00+02:00
2023-04-02T22:00:00+02:00
Where:
Sint-Niklaaskerk
Cost:
12 euro in voorverkoop
Contact:
Brassband St.-Cecilia Leest

De week voor Pasen is het weer zover. Dan houden we ons Palmzondagconcert. We stellen die avond talent van eigen bodem aan je voor. Bram Lefever brengt op euphonium het wondermooie Donegal Bay. Kris Van Aken en Loranne Van Laenen laten heel wat noten op je los in het cornet-duet Deliverance. En Lennert Van Laenen betovert je met Marimba Concertino No. 1 van de hand van zijn leermeester Chin-Cheng Lin.

Met Ex Terra Lucem haalt dirigent Lode Violet het beste in elke muzikant naar boven. En in Little Prayer wagen we ons zelfs aan een korte zangstonde. Een pareltje dat mooi tot zijn recht zal komen in de Sint-Niklaaskerk.

En er is nog meer: ook ons jeugdorkest laat van zich horen. Last but not least gaat die avond Sparkle in première. Sparkle is een creatie van Lennert Van Laenen, die daarmee recent de tweede plaats veroverde op de internationale compositiewedstrijd voor jongeren georganiseerd door The National Youth Brass Band of Great Britain.

Je ziet het: ons Palmzondagconcert bulkt van items die je niet wil missen. Jij komt toch ook? Kaarten (€12 in voorverkoop) zijn verkrijgbaar bij de muzikanten of te reserveren via info@stcecilialeest.be.

Deze website gebruikt cookies om te weten hoeveel bezoekers welke onderwerpen bekijken.