Feestzalen

Bekijk ook het masterplan zalen

Ter Coose

Zoek je een fijne locatie in het centrum van je eigen dorp? Voor een reünie, een etentje, een familiefeest, privé-event of vergadering?

In Ter Coose kan je terecht voor een grote of kleine gezellige feestruimte, uitgerust met een professionele keuken.

Kom gerust een kijkje nemen op maandagavond tussen 19h – 21h, raadpleeg de website www.tercoose.be  of stuur een mail naar info@tercoose.be.

Help je graag als vrijwilliger in Ter Coose (klusjes, onderhoud tuin, hulp bij koffietafels,..): aarzel niet om eens langs te komen!

Sint Cecilia zaal

Muziek maken, daar is het hem bij de Brassband St.-Cecilia om te doen. Amusement staat hierbij altijd voorop, en dat in een gezellige, ontspannen sfeer. Want zeg nu zelf, bij welke andere hobby kan je zomaar eventjes letterlijk stoom afblazen? Jong en oud, samen aan de pupiter, laten zich graag begeesteren door de gepassioneerde dirigent Lode Violet. En van het resultaat kan je steeds komen genieten tijdens een van de concerten in eigen dorp. Af en toe meten ze zich graag eensmet andere bands en daarvoor nemen ze deel aan wedstrijden, zoals het Vlaams Open Brassband Kampioenschap waar ze al meerdere keren kampioen werden in hun afdeling. Ze investeren ook heel wat tijd en energie in hun jeugdwerking en proberen van het jonge talent de ‘muzikanten van morgen’ te maken.

Goesting gekregen om mee te komen spelen, of om steunend lid te worden? Er is altijd nog een plaatsje in de Cecilia-familie.

Deze website gebruikt cookies om te weten hoeveel bezoekers welke onderwerpen bekijken.