Sport

Willy’s Palace Wielerclub

WPWC is een recreatieve wielerclub met als thuisbasis Leest – Mechelen. Ze bieden iedereen met affiniteit en interesse in wielertoerisme de kans zijn/haar hobby op een recreatieve manier bij onze fietsclub te beleven. De clubritten vinden wekelijks plaats op zondagvoormiddag en op feestdagen.

  • Voorzitters: Teughels Anja en Van Rompaey Bruno
  • Mail algemeen: info@wpwc.be
  • Ontmoetingsplaats: Café Vivelamour Dorp Leest
  • Website: www.wpwc.be

Wandelclub De Slak vzw

Wandelclub De Slak vzw startte als kleine club in 1988 bij AKTIVIA onder het clubnummer 225. Gegroeid vanuit een groepje fervente Dodentochtstappers werd de vereniging met de jaren een club met reputatie in het grote wandellandschap. Zo organiseerden ze reeds tweemaal de Antwerpse Prov. Wandeldag en in 2011 waren ze medeorganisator van de Nat. Wandeldag te Mechelen. Ze organiseren jaarlijks twee wandeltochten.

De Slakkengang op de vooravond van O.H.H. en de Zennetochten op de zondag na 21 juli zijn een hoogtepunt in de agenda’s van vele wandelliefhebbers. Met steeds een prachtig parcours voor de boeg, unieke rustposten en het niet te versmaden unieke Slakkenbier, verwennen ze hun ‘bezoekers’ steeds de volle 100%. Verder organiseren ze een ledenfeest , gratis wandelingen bij bevriende clubs en jaarlijks enkele bus en/of trein uitstappen.

Wil je ook lid worden van wandelclub De Slak of kom je graag eens de sfeer opsnuiven…? Steeds welkom! Alle informatie vind je op de site en facebookpagina.

VC Leest

Voetbalvereniging in Leest, voor jong en oud.

Deze website gebruikt cookies om te weten hoeveel bezoekers welke onderwerpen bekijken.