Aantal keren bekeken: 268
0 0
Leestijd:1 Minuten

UPDATE:
Morgen van 9u tot 14u vindt in Leest de eerste garageverkoop plaats. 

Bijna 130 deelnemers die hun garage, oprit of voortuin gebruiken als rommelmarkt, winkeltje of stand om tweedehandsspullen te verkopen. 

Van 9u tot 14u hopen we dat er heel wat volk afzakt naar Leest. We duimen dat de weergoeden ons goed gezind zijn. 

Alle info op www.facebook.com/garageverkoopleest.

Dit is alvast de link naar google map waarbij je ook een overzicht hebt van de deelnemers en de soorten spullen die ze verkopen. http://www.bit.ly/kaartgarageverkoopLeest 

Op Ten Moortele 16 in Leest vind je tot 18u het pop-up terras dat ter gelegenheid van de garageverkoop plaats vindt. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel, Victory for kids (www.victoryforkids.be

Voor meer info: 

– Eef Ghys – werkgroep garageverkoop – 0473/836932 – makkelijkst bereikbaar via whatsapp

– Katrien Verstraeten – voorzitter Ferm Leest

– Fons Leemans – voorzitter KWB Leest 

Zondag 18 september 2022 van 9u tot 14u vindt de eerste garageverkoop in Leest plaats. Het is een organisatie van twee lokale verenigingen, Ferm Leest en KWB Leest.

Een garageverkoop is een soort van rommelmarkt waar mensen hun eigen garage, oprit of voortuin openstellen en zelf spullen verkopen die ze niet langer nodig hebben. Zo geven ze deze spullen een tweede leven én verdienen er nog een centje aan. 

Het zal gezellig druk worden in de straten van Leest want de inwoners zijn enthousiast en de eerste inschrijvingen lopen vlot binnen. Er zal dus een mooi aanbod zijn voor alle bezoekers en rommelmarktliefhebbers op zondag 18/9 in Leest. De deelnemende adressen zullen herkenbaar zijn aan de ballonnen en er wordt een publicatie voorzien op plan van alle deelnemende adressen via diverse sociale media.

Diezelfde dag is er ook een pop-up terras in Ten Moortele 16, van 12u tot 18u ten voordele van het goede doel Victory for kids. Alle bezoekers zijn ook hier van harte welkom. 

Alle info op de facebookpagina ‘garageverkoopleest’ of via garageverkoopleest@gmail.com

Deze website gebruikt cookies om te weten hoeveel bezoekers welke onderwerpen bekijken.